Catering voor privé diners, super handig!

Private Dining Catering voor private dining is een geweldige manier om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen en biedt de perfecte setting voor jouw belangrijkste diner. Van ongedwongen familiebijeenkomsten tot verfijnde catering voor evenementen, Private Dining heeft een ervaren team van privé koks en cateraars die je kunnen helpen bij het creëren van een gedenkwaardige diner ervaring. Of bezorg lunch en je nu een handvol gasten heeft of een klein privé diner, ons team van privé koks en cateraars kan aan jouw behoeften voldoen door het bereiden van een verscheidenheid aan gerechten uit het niets met alleen de meest verse ingrediënten.

Wat is een cateringbedrijf?

Een cateraar is iemand die maaltijden bereidt en verzorgt voor evenementen zoals bruiloften, verjaardagsfeestjes, bedrijfsfuncties, feesten en meer. Een bedrijf dat deze dienst verleent is een cateraar. Deze mensen zijn specialisten op hun gebied en worden door de klant gekozen om de dienst te verlenen. Catering gaat niet alleen over eten. Het gaat om service, marketing en logistiek. Bovendien is het vakgebied van cateraar vrij klein, met veel verschillende subspecialisaties.

Welke diensten zijn inbegrepen bij Private Dining?

Private Dining is de perfecte oplossing voor grote evenementen of bijeenkomsten met een groot aantal gasten. Hiermee kun je de meest luxueuze gerechten serveren in een informele setting, wat perfect is voor zomerfeesten, achtertuin getaways, private dining amsterdam, en casual diners. Afhankelijk van jouw evenement kun je ook kiezen voor onze banketservice, met een selecte groep tafels en stoelen voor een formeel evenement. Private Dining is een geweldige optie voor privé dineren omdat het de perfecte setting biedt voor jouw belangrijkste diner. Van ongedwongen familiebijeenkomsten tot verfijnde evenement catering, Private Dining heeft een ervaren team van privé-koks en cateraars die je kunnen helpen een gedenkwaardige diner ervaring te creëren.

Wat kan worden aangevraagd in Private Dining?

Met Private Dining kun je gerechten toevoegen die niet beschikbaar zijn op het standaard feestmenu. Bijvoorbeeld, Private Dining gasten kunnen een catered steakhouse maaltijd bestellen, maar ze kunnen geen filet mignon bestellen omdat dat wordt geserveerd als een apart voorgerecht. Zakelijke lunch bestellen? Je kunt ook vragen om bepaalde soorten voedsel die niet beschikbaar zijn in jouw plaatselijke supermarkt, zoals eendenborst in het seizoen of aubergine Parmezaan. Je kunt ook een dessert aanbieden, zoals chocolade fondant of limoentaart.

Vaste maaltijden

Vaste maaltijden zijn voorverpakte gerechten met voorgerechten, salades, soepen, vis- of vleesgerechten, bijgerechten en een dessert. Gasten kunnen vaste maaltijden bestellen voor groepen van elke grootte. Heeft je bijvoorbeeld tien personen in jouw gezelschap, dan kun je tien vaste maaltijden bestellen, één per persoon. Of als je met twintig personen bent, kun je twintig vaste maaltijden bestellen, elk voor twee personen. Vaste maaltijden worden meestal per persoon aangerekend, niet per gezelschap. Ook eventuele bijkomende kosten, zoals het bereiden en serveren van het eten, komen voor jouw rekening.