Catering

Onze catering diensten zijn veelzijdig en uiteenlopend. Daarom ben je bij Bistro de Pijpenla altijd aan het juiste adres voor een gepaste catering voor verschillende evenementen.

 

Barbecue catering

Dit is de perfecte keuze voor warme dagen tijdens de zomer. Maar eigenlijk kunnen barbecues altijd georganiseerd worden. Bistro de Pijpenla verzorgt barbecue catering door het hele land. Onze barbecue catering is bijvoorbeeld perfect voor een tuinfeest. Wij verzorgen het geheel van a tot z, inclusief materialen en aankleding.

 

High tea catering

Je kunt ook bij ons terecht voor high tea catering. Wij verzorgen een professionele en waanzinnige high tea voor allerlei gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige middag met vrienden en vriendinnen of tijdens een verjaardag. Tijdens de high tea zul je lekkere zoetigheden en hapjes ervaren van hoogwaardige kwaliteit.

 

Buffet catering

Met de buffet catering van Bistro de Pijpenla geef jij jouw gasten de gelegenheid om zelf een keuze te maken uit het diverse aanbod van eten, klaargemaakt door onze topchefs. Er kan zelf invulling worden gegeven aan de inhoud van het buffet, van gerechten tot hapjes.

 

Meer weten?

Heb je een vraag of wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.