Verschillende soorten restaurants in Eindhoven

Eindhoven biedt een scala aan verschillende restaurants. Heb je een voorkeur voor een type keuken, of een bepaalde prijsklasse? Dan is het makkelijk om gebruik te maken van apps zoals The Fork of Tripadvisor, zodat je gemakkelijk het juiste restaurant in Eindhoven kan filteren aan de hand van jouw wensen.

Soorten restaurants in Eindhoven

In Eindhoven zijn genoeg restaurants te vinden, maar hoe maak je nou de juiste keuze? Vind je het lastig om te kiezen, dan kun je aan de hand van je wensen het lijstje gemakkelijk inkorten. Allereerst kun je selecteren of je op zoek bent naar ontbijt, lunch, diner of alles wat daartussen valt. Daarnaast kun je een prijsklasse selecteren, het type keuken (of meerdere) waar je naar op zoek bent, dieet wensen, bezorgopties en zelfs de maximale afstand of wijk waar het restaurant zich bevindt. Wat betreft het soorten restaurants in Eindhoven, is de keuze enorm. Zo zijn er bijvoorbeeld naast de Nederlandse keukens ook Franse, Japanse, Mediterraanse, Afrikaanse, Italiaanse, Chinese, Thaise en gemixte keukens.

Top 10 restaurants

Vind je het nog steeds lastig om te kiezen, probeer dan eens te kiezen uit de top 10. Wees gerust, apps zoals Tripadvisor en The Fork nemen ook de betaalbaarheid van het restaurant mee in de beoordeling, dus toprestaurants hoeven niet altijd het duurste te zijn. Op de 10e plek staat Meneer de Boer, waar je de hele dag door een gezond, Nederlands ontbijt kunt eten. Op de 9e plek staat restaurant de Luytervelde, een wat prijziger, luxe restaurant, met Michelin ster. Op de 8e plek staat Restaurant the City, betaalbaar met verschillende cuisines en veel vegetarische opties. Op de 7e plek, Restaurant de Lindehof. Dit restaurant heeft twee Michelin sterren, en is ook aan de duurdere kant. Het eten dat hier gereserveerd wordt is van Europese keukens. Op de 6e plek staat Dijk9, met een betaalbare Franse en Europese keuken. Op de 5e plek vinden we het Gezana Eritrean Restaurant, met een Eritrese/Afrikaanse keuken en een hele bijzondere ambiance. Op de 4e plek staat Valli’s corner, met een Aziatische en Maleisische keuken. Op de 3e plek staat het Oost Afrikaanse Restaurant Asmara. Met een Ethiopische/Afrikaanse keuken en niets dan lovende recensies. Plek twee is voor ILIO’S, een meditteraans/Europees restaurant met veruit de meeste reviews. Op de eerste plek staat Victoria Eindhoven, met een Europese keuken van wereldgerechten.