Hoe vind ik het beste restaurant in Eindhoven?

Voor het vinden van het beste restaurant in Eindhoven, of andere plaats, kun je gebruik maken van verschillende websites en apps. De meeste populaire app om je te laten adviseren wat betreft restaurants is Tripadvisor. Hiernaast zijn er vergelijkbare websites zoals the fork, arrival guides of persoonlijke blogs van personen die hun favoriete restaurants voor je op een rijtje zetten. Kies jouw persoonlijke voorkeuren zoals locatie of de maximale afstand, prijsklasse, type restaurant/cuisine en je kunt zelfs al een kijkje nemen op de menukaart en je laten informeren door reviews van mensen die je voor gingen als gast bij dit restaurant. 

Restaurant in Eindhoven

Als je specifiek zoekt naar een goed restaurant in Eindhoven, dan biedt Tripadvisor de volgende top 10. Ondanks zijn Michelin beoordeling, vinden we op de 10e  plek Zarzo. De cuisine is hier gericht op de mediterrane keuken en zeefruit. Op de 9e plek restaurant de Lindehof. Dit restaurant is prijziger, maar ook de enige in de top 10 met twee Michelin sterren. Op de 8e plek vinden we restaurant De Luyterveld, met ook een Michelin ster. Dit restaurant is een mix van de Franse en de Nederlandse keuken en biedt ondanks de beperkte keuze op de kaart voor ieder wat wils. Restaurant The City vinden we op de 7e plek en biedt een menu gebaseerd op de Aziatische keuken, inclusief vegetarische opties. Dit restaurant heeft geen Michelin ster en is wat betaalbaarder. Op de 6e plek Gastrobaar Luzt, waar veel lovende reviews achter worden gelaten. Met een Europese keuken en de ‘Travelers choice’ van 2021 is dit zeker het proberen waard. Op de 5e plek vinden we Valli’s Corner, gericht op betaalbare en authentieke Maleisische gerechten. Op de 4e plek staat het Oost Afrikaanse Restaurant Asmara met een Afrikaans/Ethiopische keuken. Gasten zijn erg lovend over het eten en de service.

Top 3

Op de 3e plek vinden we het Gezana Eritrean Restaurant, met als specialiteit de Eritrese/Afrikaanse keuken. Gasten vinden voornamelijk de ambiance binnen het restaurant erg bijzonder en gastvriendelijk. Op de 2e plek vinden we ILIO’S, een Mediterraan/Europese keuken. Dit restaurant heeft verreweg de meeste reviews, dus veel blije gasten gingen je voor. Op de 1e plek staat Goyvaerts, met een Frans/Europese cuisine. Dit restaurant vind je in hartje Eindhoven.