Restaurant

Kom jij een keer heerlijk eten in ons restaurant? Hier lees je alles over onze vlees en visspecialiteiten. Bij Bistro de Pijpenla werken erkende en gerenommeerde chefkoks. Wij staan dus garant voor heerlijk en kwalitatief eten.

 

Vleesspecialiteiten

Voor onze chefkoks is het van belang dat het vlees erg altijd perfect uitziet. Hierbij is de kleur en de geur van het vlees doorslaggevend. Met name omdat deze twee eigenschappen veel loslaten over de versheid van het vlees en de afkomst. Bij Bistro de Pijpenla werken we alleen met duurzaam vlees van het varken, het rund en het kalf.

 

Visspecialiteiten

Ook onze vis is duurzaam en vers. Zo waarborgen wij de hoogwaardige kwaliteit van onze gerechten. Ons uiteenlopende aanbod van vis bestaat uit verschillende gecertificeerde vissoorten. Daarnaast werken wij ook met biologisch gekweekte vis. Voor ons is het belangrijk dat wij meewerken aan een duurzame wereld voor zowel mens als natuur. Onze chefkoks werken onder andere met zalm, heilbot, schol, kabeljauw, garnalen, sliptong en tonijn.

 

Reserveren?

Heb je een vraag of wil je een reservering maken? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.